dilluns, 26 de febrer del 2018

Dades 26 de febrer de 2018

La setmana ha començat amb cels variables i algunes boires, i a partir de la tarda els núvols ja han augmentat més fins quedar el cel tapat al vespre. S'han iniciat ruixats de neu que han estat ja moderats cap al nord-est, i a poc a poc aquests ruixats han d'anar baixant cap al sud-oest, per tant és possible que la neu arribi a la nostra zona durant la nit i matinada. No sembla que hagin de ser nevades quantioses, però si que podrien deixar el paisatge emblanquinat. Demà ens arriba la part més freda, amb cels força tapats, algunes clarianes i ruixats de neu poc importants i inconnexos al matí, i que durant la tarda i sobretot vespre s'aniran  estenent i intensificant, i demà a la nit, matinada i primeres hores de dimecres arribarà la part més gruixuda de la depressió amb nevades pràcticament generals,i que seran moderades a molts llocs. Els gruixos de neu caiguda podrien superar els 10 cm. Dimecres a migdia i durant la tarda la temperatura aniria pujant i la neu passaria a ser pluja, i dijous podrien continuar alguns ruixats, ja de pluja i amb temperatura més alta.

Les màximes han baixat, amb valors entre els 4 i 11ºC, i mínimes entre els 1 i -5ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7,0ºC
T. Mínima:   -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,3ºC
T. Mínima:    -1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,5ºC
T. Mínima:       -3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       4,4ºC
T. Mínima:        0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:      -2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      8,2ºC
T. Mínima:      -0,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     9,0ºC
T. Mínima:     -4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,1ºC
T. Mínima:      -4,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         6,4ºC
T. Mínima:          0,6ºC
Precipitació:       inapreciable
Fenomens observats: boira, plugim, neu feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada