dilluns, 12 de febrer del 2018

Dades 12 de febrer de 2018

El dia ha començat amb cels tapats a la meitat est, i amb algunes pluges, mentre que al centre i oest predominaven els intervals de núvols però sense precipitacions. A partir de primera hora de la tarda s'han començat a formar nuvolades cap al Prepirineu amb ruixats que han anat avançant de nord a sud, deixant xàfecs de calamarsa, neu granulada i posteriorment, neu a cotes de 200 o 300 m tant sols. En conjunt les nevades no han estat gaire importants, per bé que han afectat zones extenses de l'interior, prelitoral i fins i tot serralada litoral. A partir del vespre les precipitacions ja s'han anat allunyant i el cel s'ha anat aclarint, per bé que s'han forrmat alguns bancs de boira. Demà al matí a destacar les temperatures molt baixes, amb glaçades intenses i generals a tot l'interior, amb alguns núvols i vent de emstral a estones moderat. Demà les màximes es quedaran força curtes. Dimecres tindrem més núvols, un matí fred i més suavitat de dia, mentre que dijous i divendres seran dies tranquils i amb temperatures més suaus.

Les màximes del dia han anat entre els 6 i 10ºC, i les mínimes entre els 1 i -2ºC, i s'estan donant ara mateix. La humitat ha estat moderada, la visibilitat dolenta en general i el vent ha estat molt variable al llarg del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    7,2ºC
T. Mínima:   .-1,9ºC
Precipitació:  0,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:     1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,2ºC
T. Mínima:    -1,7ºC
Precipitació:  0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,9ºC
T. Mínima:       -0.8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:    4,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       9,2ºC
T. Mínima:        0,2ºC
Precipitació:    1.6 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     8,8ºC
T. Mínima:      0,0ºC
Precipitació:    3,9 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       0,2ºC
Precipitació:    2,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         6,7ºC
T. Mínima:         -0,5ºC
Precipitació:       sense dades
Fenomens observats: neu granulada, aiguaneu, neu, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada