diumenge, 25 de febrer del 2018

Fotografies de la setmana (19 al 25 de febrer de 2018)

Dilluns 19 de febrer:  una de le espècies que floreix a finals d'hivern és el bruc d'hivern (Erica multiflora), espècies arbustiva que apareix a llocs baixos i assolellats

Dimarts 20 de febrer: el temps va ser una mica insegur amb intervals de núvols alts i mitjos però sense precipitacions Imatge a migdia a Calaf:

Dimecres 21 de febrer:  dia dominat pel sol, amb alguns intervals sde núvols no massa importants al matí, el vent fluix i la bona visibilitat. Imatge a migdia mirant cap al Montsec

Dijous 22 de febrer:  aquell dia va continuar el temps estable, amb domini del sol tot el dia i amb molt bona visibilitat. Imatge a migdia:

Divendres 23 de febrer:  nou dia dominat pel temps estable, amb sol i tant sols algun núvol poc important. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 24 de febrer:  dia tranquil, amb un matí molt serè i tarda amb núvols prims al nord del país. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 25 de febrer:  el dia ha tornat a estar dominat pel sol, i amb algun núvol decoratiu a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada