divendres, 23 de febrer del 2018

Dades 23 de febrer de 2018

Avui hem tingut un matí en general assolellat, però amb alguns intervals de núvols baixos poc importants que no han arribat a tapar el cel, i tarda amb més domini del sol. La propera nit tornarà a ser freda amb glaçades generals a l'interior, per bé que en conjunt aquestes seran menys intenses que les de la nit passada, i demà tindrem intervals de núvols, sense precipitacions i amb ambient força fred en general. Diumenge dominarà més el sol i tot i que les glaçades tornaran a sovintejar de nit, de dia les màximes seran lleugerament més altes, amb una certa bonança de dia. La setmana vinent començarà amb temps insegur i intervals de núvols dilluns, que s'aniran fent més espessos de cara a la tarda i amb les primeres nevades que començarien a caure a la tarda i vespre, en principi febles. Dimarts les nevades podrien ser generals, tot i que encara no es pot assegurar si seran o no molt intenses, i dimecres podria continuar el temps inestable amb precipitacions. 

Les temperatures han estat fredes, amb màximes entre els 5 i 10ºC i mínimes entre els -3 i -7ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,4ºC
T. Mínima:   -3,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    6,7ºC
T. Mínima:    -5,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:       8,3ºC
T. Mínima:       -4,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,0ºC
T. Mínima:       -4,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,3ºC
T. Mínima:      -3,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,1ºC
T. Mínima:      -4,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     6,8ºC
T. Mínima:     -5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:      -6,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         6,4ºC
T. Mínima:         -5,2ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada