dissabte, 10 de febrer del 2018

Dades 10 de febrer de 2018

Avui hem tingut un dia completamet serè, tret de la serralada pirinenca on ha nevat feblement sobretot al matí. De moment no hi ha canvis, i la propera nit tornarà a ser freda, amb glaçades generals a l'interior. Demà tindrem intervals de núvols ja des del matí però no s'esperen precipitacions, i demà les temperatures màximes seran una mica més altes que no pas les d'avui. Dilluns ens creua un front que ens deixarà cels tapats durant el dia i amb ruixats que seran febles a la meitat oest, i que en canvi es reactivaran a l'est i nord-est del país, amb neu primer a cotes mitjanes i altes, i que aniria baixant a cotes molt baixes de cara a la tarda i vespre de dilluns un cop ens entri la massa d'aire fred, a l'hora que les precipitacions s'aniran retirant. Dimarts esperem un dia assolellat però amb ambient molt fred, i en dies posteriors sembla que el temps seria tranquil amb temperatures lleugerament més altes.

Les màximes d'avui han pujat, situant-se entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i -5ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent moderat al matí i fluix a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    8,0ºC
T. Mínima:   .-3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,2ºC
T. Mínima:    -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    9,3ºC
T. Mínima:    -1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       4,9ºC
T. Mínima:       -3,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,5ºC
T. Mínima:      -2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,9ºC
T. Mínima:      -4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      7,8ºC
T. Mínima:      -4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:      -5,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         6,7ºC
T. Mínima:         -2,8ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada