dijous, 1 de febrer del 2018

Dades 1 de febrer de 2018

El dia ha estat dominat pels núvols i les boires ja des de la matinada, i els cels, a diferència de dies enrere, han quedat tapats arreu. Durant el matí i migdia han caigut febles plugims, i a la tarda ha començat a nevar cap al Pirineu. La pertorbació ja s'està situant damunt nostre i de cara al vespre i nit és previsible que les precipitacions s'estenguin per més comarques, en general febles o puntualment moderades, i amb cotes de neu que seran baixes ja que la massa d'aire fred ens està envaint de ple. Les precipitacions més importabts cauran a la meitat est,i molt poca cosa a ponent. Demà el dia s'aclarirà sobretot a la tarda, amb vent de mestral que bufarà amb cops moderats i amb ambient ben fred. Dissabte tindríem glaçades moderades a primera hora, domini del sol i vent de mestral, mentre que de cara a diumenge ens arribaria una nova pertorbació que deixaria cels tapats i precipitacions de cara a la tarda i vespre, que podrien ser moderades i de neu a cotes força baixes.

Les temperatures han baixat de forma considerable, amb màximes emtre els 2 i 8ºC i mínimes entre els 2 i -3ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    2,1ºC
T. Mínima:   . 0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    3,7ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    4,9ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       3,8ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:     0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      7,9ºC
T. Mínima:      -1,2ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      4,0ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      3,0ºC
T. Mínima:      -1,4ºC
Precipitació:    0,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      3,4ºC
T. Mínima:      -2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         2,7ºC
T. Mínima:          0,3ºC
Precipitació:       inapreciable
Fenomens observats:  boira, rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada