dimarts, 6 de febrer del 2018

Dades 6 de febrer de 2018

Avui hem començat el dia amb cels tapats i algun plugim feble,i amb algunes clarianes esporàdiques. Al llarg del matí ha continuat el temps enuvolat i al migdia, coincidint amb el canvi de vent de llevant a mestral han crescut nuvolades, ha caigut algun petit ruixat i posteriorment s'ha instal·lat la boira, primer espessa i després més aixecada. La pertorbació que ens ha afectat els darrers dies i que ha deixat el temporal de pluja i neu amb quantitats importants (56.3 mm a Calaf en total), ja s'ha allunyat cap al sud, i ens comença a entrar una massa d'aire més fseca però força freda. Demà tindrem boires altes fins a mig matí, posteriorment s'aclarirà i acabarà fent sol, vent de mestral amb algun cop moderat i sobretot a destacar el fred intens. Dijous tindrem més núvols i no es descarta algun ruixat, que seria de neu a cotes molt baixes ja que ens passa un embossament d'aire fred en alçada, i divendres el temps seria de nou assolellat però amb continuació del fred.

Les màximes del dia han anat entre els 5 i 10ºC, i mínimes entre els 1 i 4ºC, en molts casos aquestes mínimes s'estan donant ara. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta i el vent ha bufat de llevant al matí i de mestral a la tarda, fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    7.3ºC
T. Mínima:   . 2,1ºC
Precipitació:  3,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    7,5ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  2,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,6ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació:  2,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,3ºC
T. Mínima:        0,8ºC
Precipitació:     1,7 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,0ºC
T. Mínima:       3,9ºC
Precipitació:    1,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:    0,9 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      8,6ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    3,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:    1,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         6,6ºC
T. Mínima:          1,3ºC
Precipitació:      3,4 mm
Fenomens observats: pluja, rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada