diumenge, 18 de febrer del 2018

Fotografies de la setmana (12 al 18 de febrer)

Dilluns 12 de febrer:  l'arribada d'una massa d'aire fred en alçada, juntament amb una entrada de vents humits va provocar a la tarda la formació d'una línia de ruixats que va deixar nevades durant la tarda i vespre,amb gruixos entre 1 i 5 cm. Imatge al final de la tarda a Calaf:

Dimarts 13 de febrer:  la inestabilitat del dia anterior ja havia marxat i el dia es va aixecar assolellat, amb fred intens i amb el paisatge completament nevat:

Dimecres 14 de febrer:  durant el dia ens va creuar un front càlid que ens va portar molts núvols,algun plugim feble i una clara pujada de temperatura. Imatge a primera hora de la tarda:

Dijous 15 de febrer:  el temps va ser molt estable, amb boires matinals i cel completament serè durant la resta del dia. Imatge a la tarda:

Divendres 16 de febrer:  el pas d'un front poc actiu va portar cels ennuvolats de núvols alts i mitjos i algunes pluges molt febles a la tarda i vespre. Imatge a la tarda:

Dissabte 17 de febrer:  dia amb un matí i migdia dominats per la boira espessa, i a la tarda amb obertura de clarianes. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Diumenge 18 de febrer:  mentre que el matí ha estat dominat pels núvols baixos, al migdia s'ha aclarit ràpidament amb domini del sol però amb ambient força fred:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada