diumenge, 6 de juliol del 2014

Fotografies de la setmana (30 de juny al 6 de juliol de 2014)

Dilluns 30 de juny: el dia va ser molt tranquil, amb domini del sol arreu i tant sols amb núvols decoratius a la tarda cap al nord. Imatge a Castellfollit de Riubregós a la tarda:
Dimarts 1 de juliol: la jornada es va caracteritzar per la inseguretat, amb força núvols i algunes pluges febles. Imatge a la tarda a Calaf:
Dimecres 2 de juliol: la inestabilitat va augmentar de forma notable, amb tempestes de tarda molt irregulars però que localment van caure amb intensitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dijous 3 de juliol: el dia va estar tapat al matí amb pluges febles i amb clarianes a la tarda provocades pel vent fort de llevant a gregal:
Divendres 4 de juliol: la bossa freda que ens va afectar els dies anteriors ja es va allunyar, i va quedar un dia molt estable. Imatge al final de la tarda als plans de Conill:
Dissabte 5 de juliol: va tornar a ser un dia molt tranquil, amb domini del sol i tant sols alguns nuvolets a la tarda poc importants. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 6 de juliol: avui la inestabilitat ha estat molt marcada sobretot a la tarda, amb  tempestes locals però puntualment intenses. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada