divendres, 18 de juliol del 2014

Dades 18 de juliol de 2014

El dia ha estat força assolellat a primera hora del matí, tot i alguns núvols prims, però ràpidament han començat a entrar bandes de núvols mitjos des de ponent, que la segona part del matí i sobretot a la tarda han deixat petits ruixats barrejats amb fang, ja que l'atmosfera és plena de pols del desert. Es tracta de ruixats molt poc importants, i que demà es podrien repetir, ja amb més núvols des de bon matí. Demà les temperatures màximes començaran a baixar una mica, però les mínimes de la propera matinada seran més altes, ja que el cel estarà força tapat. Demà a la tarda les tempestes a zones de muntanya seran més abundants, mentre que diumenge la temperatura baixa de forma notable i la inestabilitat de tarda al nord-est serà marcada, amb tempestes,mentre que al sud el cel serà clar amb força vent. 

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 32 i 35ºC, i les mínimes entre els 15 i 19ºC, amb vent fluix de SE, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,7ºC
T. Mínima:   16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,1ºC
T. Mínima:    17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,1ºC
T. Mínima:    14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   32,1ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  34,1ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  34,4ºC
T. Mínima:   18,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   32,6ºC
T. Mínima:    18,2ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:  pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada