dijous, 3 de juliol del 2014

Dades 3 de juliol de 2014

El dia d'avui ha estat insegur, amb cels força tapats al matí que han deixat pluges febles, i a la tarda amb cel més variable i sense precipitacions. Aquesta propera nit la inestabilitat augmenta una mica més i són possibles ruixats i alguna tempesta, localment moderats però no sembla que a la nostra zona hagin de ser importants. Demà el temps s'anirà tranquil·litzant, amb més sol al llarg del dia i temperatura una mica més alta. Dissabte tindrem un dia ben estable i amb temperatura més alta, mentre que diumenge sobretot a la tarda i vespre arriba un front amb tempestes. La propera setmana tindrem temperatures suaus, força més baixes de les típiques per l'època.

Les màximes a la zona s'han situat entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 14ºC. El vent de llevant ha estat moderat, la humitat ha estat alta al matí i baixa a la tarda, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,0ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació: 1,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,4ºC
T. Mínima:    11,2ºC
Precipitació: 2,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:    10,8ºC
Precipitació: 2,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,3ºC
T. Mínima:    12,5ºC
Precipitació: 1,7 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  26,8ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  25,2ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 3,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:    13,3ºC
Precipitació:  0,9 mm
Fenòmens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada