dissabte, 26 de juliol del 2014

Dades 26 de juliol de 2014

Avui hem tingut un dia més estable, i el matí ha començat molt assolellat i pràcticament sense cap núvol. Cap a migdia han aparegut alguns nuvolets poc importants, i de cara a la tarda s'han format tempestes al nord però que només han portat un lleu increment de la nuvolositat, i fins i tot a hores d'ara els núvols van desapareixent i la nit serà serena, amb temperatures suaus. Demà tindrem un dia calcat al d'avui, amb molt de sol al matí, calor moderada i a la tarda més núvols i alguna tempesta en zones de muntanya. Dilluns sobretot a la tarda el temps canvia al nord i nord-est del país, amb núvols i tempestes que podrien ser intenses en aquella zona i que encara està per veure si ens arribaran, a hores d'ara sembla que no. El que sí és clar és que entre dimarts i dimecres la temperatura serà força més baixa, amb fresca matinal i suavitat de dia. Hi ha la possibilitat de que a finals de setmana tinguem un nou canvi de temps.

Les temperatures màximes s'han enfilat respecte ahir, amb valors entre els 29 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 17ºC, amb vent fluix en règim de marinada, bona visibilitat i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,8ºC
T. Mínima:    15,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,6ºC
T. Mínima:    13,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   29,4ºC
T. Mínima:    16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  31,3ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,7ºC
T. Mínima:   16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   31,2ºC
T. Mínima:    17,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada