divendres, 25 de juliol del 2014

Dades 25 de juliol de 2014

El matí ha començat ben revoltat, amb cels tapats i tempestes que, en contra del que es va preveure ahir, sí que ens han afectat, amb quantitats modestes de pluja en general, però amb molts llamps i trons. A partir de mig matí el temps s'ha anat estabilitzant de mica en mica, amb aturada de les precipitacions i més domini del sol, i a la tarda hem tingut intervals de núvols però ja sense pluja. De cara a demà i diumenge el temps serà més tranquil, amb domini del sol i amb nuvolades a la tarda que deixaran alguns ruixats en zones de muntanya, menys extensos i intensos que avui. Les temperatures seguiran moderadament altes. És possible que a principis de setmana, entre dilluns i dimarts tinguem un nou canvi de temps, amb més inestabilitat i baixada de temperatures.
 
Les màximes d'avui han aixat de forma clara, amb valors entre els 26 i 29ºC i mínimes que han estat més altes que ahir per la nuvolositat que hem tingut, amb valors entre els 16 i 18ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona, regular en moments de xàfec. 

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,5ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 3,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,6ºC
T. Mínima:    17,1ºC
Precipitació: 2,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,5ºC
T. Mínima:    17,5ºC
Precipitació: 6,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   26,0ºC
T. Mínima:    16,7ºC
Precipitació: 0,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  29,4ºC
T. Mínima:   17,3ºC
Precipitació: 2,6 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  28,0ºC
T. Mínima:   16,5ºC
Precipitació:  9,7 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   27,3ºC
T. Mínima:    18,2ºC
Precipitació:  7,0 mm
Fenòmens observats:pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada