diumenge, 27 de juliol del 2014

Dades 27 de juliol de 2014

En la jornada d'avui ha dominat el temps estable, fins i tot més que ahir, i el sol, malgrat que a mig matí hi ha hagut força núvols baixos degut a l'entrada de vent humit d'origen marítim, però que no ha portat més conseqüències, i a migdia ja s'havien desfet pràcticament del tot, amb tarda del tot assolellada, amb alguns núvols poc importants al nord. La nit serà tranquil·la i amb temperatures en la línia dels darrers dies, mentre que demà ens arriba un front des del nord, amb un temps més insegur i possibilitat d'alguns ruixats de cara a la tarda i vespre, no està massa clar que arribin a la nostra zona. De cara a dimarts el temps serà encara insegur i sensiblement més fresc, la baixada de temperatures serà marcada. Dimecres el temps ja serà més estable, amb calor moderada, i dijous torna a pujar força la temperatura, amb un possible nou canvi de temps pel proper cap de setmana.

Les temperatures s'han mantingut en valors semblants als darrers dies, amb màximes entre els 30 i 33ºC i mínimes entre els 15 i 18ºC. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,3ºC
T. Mínima:   15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,2ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,6ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   29,8ºC
T. Mínima:    15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  32,8ºC
T. Mínima:   17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,4ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,9ºC
T. Mínima:    16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada