divendres, 4 de juliol del 2014

Dades 4 de juliol de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat tapat i amb molts núvols baixos a tot l'interior, però ràpidament ha sortit el sol quedant un migdia i tarda pràcticament serens, degut a que la pertorbació de dies enrere s'ha anat allunyant i ens afecta una petita falca anticiclònica. Demà tindrem domini del sol i amb temperatures més altes que avui, mentre que diumenge al matí el temps s'aguantarà i diumenge a la tarda entraran tempestes per ponent degut a l'acostament d'una nova pertorbació. Dilluns tindrem un dia força inestable, amb ruixats i tempestes freqüents i una clara baixada de temperatures, mentre que en dies posteriors el temps serà més estable però amb temperatures clarament més baixes de les habituals per l'època.

Les màximes d'avui han estat una mica més altes que les d'ahir, i s'han donat valors entre els 24 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 16ºC, amb vent a estones moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat tret de primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,3ºC
T. Mínima:   13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,8ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,1ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,9ºC
T. Mínima:    12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,1ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  26,0ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,2ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada