divendres, 11 de juliol del 2014

Dades 11 de juliol de 2014

La jornada d'avui ha estat dominada un dia més pel sol, amb alguns núvols molt poc importants. A grans trets no hi ha canvis i seguim afectats per una zona de temps molt estable, tot i que demà podrien aparéixer alguns núvols al nord i est del país sense que ens portin precipitació. Les temperatures demà i diumenge seran una mica més altes, però encara inferiors a les normals per l'època. Tal i com s'ha anat avançant, de cara a la propera setmana es preveu una entrada d'aire càlid potent, amb calor ben intensa i que es podria perllongar per uns quants dies, des de dimecres fins dissabte pel cap baix.
 
Les màximes d'avui s'han situat entre els 25 i 30ºC, i les mínimes entre els 8 i 13ºC. La visibilitat ha estat bona, la humitat ha estat baixa, i el vent ha bufat fluix de mestral al matí, i de direcció variable a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,6ºC
T. Mínima:   9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,0ºC
T. Mínima:     8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,5ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,0ºC
T. Mínima:    9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  30,0ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  26,5ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada