dijous, 31 de juliol del 2014

Dades 31 de juliol de 2014

El dia ha començat molt serè, sense ni un núvol, i és que un cop s'ha allunyat l'embossament d'aire fred de dies enrere, ens afecta una falca anticiclònica amb una massa d'aire càlid a tots els nivells que estabilitza completament el temps i dóna temperatures moderadament altes. De cara a demà la cosa ja comença a canviar, i al matí ja tindrem alguns núvols. A la tarda i vespre augmenta la inestabilitat i podrien formar-se tempestes a ponent que ens arribarien més de cara al tard o ja a la nit, localment amb una certa intensitat. Dissabte tindrem un dia molt insegur, amb força núvols i ruixats que poden caure durant el dia i amb una certa intensitat, temperatures més baixes. Diumenge el temps seria més estable, i de cara a la setmana vinent sembla que seguiria el moviment, amb alguns dies de temps insegur i sense perspectives de calor forta.

Les temperatures han pujat una mica, amb màximes entre els 28 i 33ºC i mínimes entre els 12 i 15ºC, vent fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,0ºC
T. Mínima:   14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,3ºC
T. Mínima:    13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,2ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   28,1ºC
T. Mínima:    15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  32,7ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   14,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   29,1ºC
T. Mínima:    14,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada