dilluns, 28 de juliol del 2014

Dades 28 de juliol de 2014

Avui hem tingut un dia força insegur, amb cels tapats des de primera hora del matí i alguns ruixats i tempestes, que a la nostra zona no han estat gaire importants però que s'han presentat tant al matí com a la tarda. De cara a la nit els ruixats aniran marxant, i demà tindrem un dia més tranquil, encara amb núvols a primera hora, fins i tot alguna boira local i temperatures més baixes que no pas dies enrere. El dia serà més assolellat però amb temperatures més fresques. Dimecres el temps ja serà del tot estable i la temperatura comença a pujar, mentre que dijous la calor s'intensifica i ja tornarà a ser de ple estiu. És possible que de cara al cap de setmana el temps torni a inestabilitzar-se.
 
Les màximes d'avui han baixat de forma clara, amb valors entre els 23 i 27ºC i mínimes entre els 16 i 18ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat dolenta i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,1ºC
T. Mínima:   17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,4ºC
T. Mínima:    16,0ºC
Precipitació: 2,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,4ºC
T. Mínima:    17,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació: 2,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,2ºC
T. Mínima:   18,2ºC
Precipitació: 1,5 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  26,3ºC
T. Mínima:   17,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,4ºC
T. Mínima:    17,2ºC
Precipitació:  0,9 mm
Fenòmens observats: rosada, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada