diumenge, 6 de juliol del 2014

Dades 6 de juliol de 2014

El dia ha començat amb domini del sol,però a poc a poc han anat apareixent núvols, alts i mitjos al matí i convectius a la tarda, i que finalment han deixat xàfecs i tempestes molt irregulars,però localment una mica intenses i amb calamarsa. La nit i matinada seran molt inestables ja que ens arriba el gruix de la pertorbació, amb tempestes més generals i localment fortes. A partir de mig matí tot plegat anirà marxant cap a l'est, amb menys pluja i gir del vent a mestral, que bufarà amb una certa força i farà baixar les temperatures d'una manera notable. Els propers dies tindrem temps més estable però amb temperatures clarament inferiors a les normals, i no serà fins a finals de setmana que les temperatures tinguin valors més propis de l'estiu.
 
Les màximes d'avui s'han mogut entre els 28 i 31ºC, i les mínimes entre els 13 i 17ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de component sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,2ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   28,5ºC
T. Mínima:    16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,8ºC
T. Mínima:    13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   28,2ºC
T. Mínima:    16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,5ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   16,5ºC
Precipitació: 15,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   28,3ºC
T. Mínima:    17,3ºC
Precipitació:  5,9 mm
Fenòmens observats:  pluja, tempesta, calamarsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada