diumenge, 11 de març del 2018

Fotografies de la setmana (5 al 11 de març de 2018)

Dilluns 5 de marçla setmana començava amb un front el dilluns al matí que va deixar molts núvols i alguna pluja feble, i més clarianes a la tarda. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 6 de marçel temps va ser insegur amb un embossament d'aire fred en alçada al S de França, amb intervals de núvols i alguns ruixats a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dimecres 7 de marçel dia va estar dominat pel vent de mestral, sec i que a estones bufava moderat. Això va provocar un cel serè sobretot a la tarda i amb molt bona visibilitat:

Dijous 8 de marçdurant el dia ens va creuar un front atlàntic molt feble amb molts núvols i alguna pluja poc important. Imatge a primera hora de la tarda:

Divendres 9 de març: jornada que va començar assolellada, però que durant el migdia i la tarda es va anar tapant de núvols alts i mitjos per l'arribada d'un front atlàntic al vespre. Imatge a primera hora del dia:

Dissabte 10 de marçdurant bona part del dia vam tenir núvols i clarianes, fins que al final de la tarda es va tapar per l'arribada d'un front fred. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós amb cel variable:

Diumenge 11 de marçdia de cel molt variable i amb vent de mestral moderat que donava molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada