diumenge, 18 de març del 2018

Fotografies de la setmana (12 al 18 de març de 2018)

Dilluns 12 de marçla setmana començava amb temps força tranquil i domini del sol. Imatge al final de la tarda:

Dimarts 13 de març: dia de temps insegur,amb força núvols, alguna clariana i plugims febles, Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 14 de marçel matí va ser assolellat, mentre que a la tarda es va anar tapant per l'aproximació d'un front fred que ens va afectar a la nit. Imatge a primera hora de la tarda amb cel enteranyinat:

Dijous 15 de marçel dia va començar amb molts núvols però ràpidament es va anar asserenant degut al vent de mestral. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny, amb bona visibilitat:

Divendres 16 de marçdia de temps tranquil, amb sol i creixement de nuvolades al Pirineu amb algun ruixat a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 17 de marçdia de temps insegur, amb un matí amb núvols i clarianes i una tarda ennuvolada i amb pluges febles al pas d'un front. Imatge a la tarda als plans de Conill enmig de la pluja:

Diumenge 18 de març durant el matí ha predominat el sol un cop s'han desfet els bancs de núvols baixos, mentre que a la tarda han crescut nuvolades cap al Pirineu. Imatge d'una d'aquestes nuvolades a la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada