diumenge, 4 de març del 2018

Fotografies de la setmana (26 de febrer al 4 de març de 2018)

Dilluns 26 de febrer: els conreus de cereals, degut a la sequera de la tardor i el fred de l'hivern es troben molt endarrerits enguany, entre un i dos mesos més tard del que seria habitual:

Dimarts 27 de febrer: l'entrada d'una massa d'aire continental, juntament amb una certa inestabilitat en alçada van provocar nevades febles al migdia i la tarda. Imatge a la tarda en plena nevada, quan començava a agafar al terra:

Dimecres 28 de febrer: dia molt complex, amb una massa d'aire molt freda i amb arribada d'una massa d'aire temperada i humida, que ens va portar nevades generals al matí (15 cm a Calaf), i pluja abundant a la tatda i amb neu a la muntanya. Imatge al matí a Calaf en plena nevada:

Dijous 1 de marçel temps va ser inestable, amb cels tapats i pluja intermitent. Les temperatures van ser suaus, fet que va permetre fondre molta neu:

Divendres 2 de marçjornada de matí assolellat i ventós i amb tarda ennuvolada degut a l'arribada d'un front que ens va deixar pluja al vespre Imatge a primera hora de la tarda a Calaf mirant cap al nord:

Dissabte de marçel front del dia abans ja es va allunyar, i el vent de mestral va bufar a estones amb força, amb sol al matíi migdia i núvols al final de la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:

Diumenge 4 de marçel dia s'està caracteritzant per la nuvolositat molt abundnat de tipus mig, alguna plua feble, vent fluix i temperatura suau. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada