dijous, 22 de març del 2018

Dades 22 de març de 2018

El dia ha estat serè, tot i alguns núvols prims poc importants que ens han afectat entre el final del matí i migdia, amb cel de nou clar a la tarda. La situació ve dominada per una falca anticiclònica que ens afectarà fins demà a la tarda-vespre. De moment per aquesta nit cal preveure cel força serè o amb alguns núvols poc importants,i de nou amb glaçades generals,per bé que no seran tant intenses com la nit passada. Demà durant el dia aniran apareixent núvols de ponent a llevant i que corresponen a la propera pertorbació. Demà al vespre ja començaria a ploure per l'extrem oest i durant la nit la pluja s'aniria estenent cap a l'est. I dissabte tindrem un dia plujós sobretot al centre i est del país i amb quantitats que serien moderadament importants o fins i tot abundants. L'ambient serà fred,però aquest cop la neu tant sols caurà a les muntanyes. Dimuenge tindrem un dia molt més clar, amb vent moderat de mestral, ambient fred de matinada i fresc durant el dia.

Les màximes del dia han anat entre els 9 i 13ºC, i les mínimes entre els -2 i -6ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,8ºC
T. Mínima:   -4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:    -2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,4ºC
T. Mínima:       -2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       9,1ºC
T. Mínima:       -3,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:      -3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:     -3,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:      -5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        10,5ºC
T. Mínima:         -3,9ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada