divendres, 23 de març del 2018

Dades 23 de març de 2018

El dia en general ha estat força tranquil,amb estones de sol i estones amb intervals de núvols alts i mitjos, sobretot la primera meitat del matí degut a l'efecte del vent del nord a l'impactar amb els Pirineus. A migdia i primera hora de la tarda ha predominat el sol, però a partir de mitja tarda ha tornat a augmentar la nuvolositat de ponent a llevant degut a l'acostament d'una nova pertorbació. Aquesta nit es taparà del tot i de cara a la matinada començarà a ploure per ponent, durant la matinada i primeres hores del dia la pluja s'anirà estenent cap a l'est del país fent-se general i moderada.Al llarg de la tarda la pluja es concentrarà a la meitat est on pot caure amb abundància, i la neu cauria a la muntanya per sobre dels 900-1000 metres, tot i que no es descarta que ho arribi a fer per sota d'aquesta cota. Diumenge tindrem un dia més variable, amb clarianes pero amb ruixats puntuals. Entre dilluns i dijous sembla que el temps seria més estable i amb temperatura més alta.

Les màximes han pujat, amb valors compresos entre els 13 i 17ºC, i mínimes entre 1 i -3ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:   -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:    -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      15,2ºC
T. Mínima:       -0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      12,9ºC
T. Mínima:       -0,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,4ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:    15,4ºC
T. Mínima:     -1,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:      -2,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        13,9ºC
T. Mínima:         -1,7ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada