diumenge, 25 de març del 2018

Fotografies de la setmana (19 al 25 de març de 2018)

Dilluns 19 de marçla setmana començava amb temps variable, matí mig ennuvolat i tarda en que es va anar tapant per l'arribada d'una depressio a la nit. Imatge al final de la tarda amb cel ben tapat:

Dimarts 20 de març: durant la nit i matinada de dilluns a dimarts ens va afectar un embossament d'aire fred que va formar una depressió damunt nostre, amb nevades que van ser força generals i moderades, amb 10 cm a Calaf. Imatge al matí ja al final de la nevada:

Dimecres 21 de març: el temps va ser molt estable, amb domini del sol i vent moderat de mestral. La temperatura suau va desfer bona part de la neu caiguda el dia abans:

Dijous 22 de març: el temps va tornar a ser estable, amb alguns núvols al matí i més serè a la tarda. Imatge a la tarda mirant cap al nord-est de Calaf:

Divendres 23 de març: jornada dominada pels intervals de núvols prims, sobretot a primera hioa i a partir de mitja tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

Dissabte 24 de març: el dia va ser molt inestable, amb cel tapat tota la jornada i pluja que va caure de manera continuada, a estones amb ganes i barrejada amb aiguaneui neu. Imatge a migdia a Calaf sota la pluja:

Diumenge 25 de març: el dia està sent molt variable, amb cels en general tapats i amb ruixats irregulars. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill sota un bon ruixat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada