dijous, 1 de març del 2018

Dades 1 de març de 2018

Avui hem començat amb boires i molts núvols, i amb alguns plugims febles. Cap a mig matí s'han arribat a obrir moltes clarianes malgrat que han continuat alguns bancs de boira intermitents, mentre que a la tarda s'ha tornat a tapar del tot i fins i tot ha plogut molt lleugerament. La situació ve dominada per una gran depressió situada davant de Portugal que ens envia diferents fronts, que aniran creuant al llarg dels propers dies. Aquesta nit ens ens creua un que deixarà alguns ruixats, moderats al Pirineu i més febles a la resta, i demà al matí el vent gira a mestral i tramuntana, bufarà amb cops moderats i s'obriran força clarianes, Demà a la tarda es tornarà a tapar per l'arribada d'un nou front que durant la nit de divendres a dissabte ens deixarà alguns ruixats més, amb nou gir del vent a mestral dissabte sobretot al matí, moderat. Diumenge tindríem un nou front que ens portaria algunes pluges sobretot a la tarda. La temperatura els propers dies no seria gaire freda.

Les temperatures han pujat avui, amb màximes entre els 7 i els 13ºC, i mínimes entre els 1 i 5ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   7,7ºC
T. Mínima:    2,3ºC
Precipitació:  0,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,6ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  4,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    8,1ºC
T. Mínima:     1,2ºC
Precipitació:  2,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       7,3ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:     0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,1ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:       0,7ºC
Precipitació:    0,8 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:    11,8ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:   0,4 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,8ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         7,5ºC
T. Mínima:          1,8ºC
Precipitació:       inapreciable
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada