diumenge, 29 de juny del 2014

Fotografies de la setmana (23 al 29 de juny de 2014)

Dilluns 23 de juny: el dia va ser insegur al matí, fins i tot amb alguns ruixats, mentre que a la tarda es va aclarir més. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 24 de juny: la inestabilitat va augmentar de forma sensible amb cels tapats i pluges i tempestes. Imatge a la tarda un cop s'aturaven les precipitacions a Calaf:
Dimecres 25 de juny: la inestabilitat, tot i que menys important que el dia abans, es va tornar a manifestar en forma de xàfecs de tarda aïllats. Imatge des de Conill mirant al nord a primera hora de la tarda:
Dijous 26 de juny: aquell dia va continuar el temps insegur sobretot a la tarda, amb tempestes que no van ser massa intenses. Imatge un cop s'allunyava la tempesta que va afectar a Calaf:
Divendres 27 de juny: a poc a poc la inestabilitat es va anar retirant i les nuvolades que creixien a la tarda ja no eren tant potents com en dies enrere. Imatge a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 28 de juny: el dia va ser força tranquil, amb núvols alts i mitjos provocats per un front que entrava des de ponent,sense conseqüències:
Diumenge 29 de juny: el dia ha començat força tapat però sense precipitacions, ja que ens acabava de creuar un petit front fred:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada