dimarts, 3 de juny del 2014

Dades 3 de juny de 2014

La jornada d'avui ha estat dominada per temps ben tranquil, tot i que hem tingut força intervals de núvols tant al matí com sobretot a la tarda però que no han portat precipitacions. La nit serà tranquil·la però amb força núvols i amb temperatura menys fresca que en nits anteriors, i demà tindrem un dia de temps més insegur, amb ruixats i tempestes de tarda al nord del país, locals i irregulars. A partir de dijous el temps s'estabilitza del tot i una massa d'aire càlida ens començarà a afectar de ple. Divendres i en dies posteriors el temps serà de ple estiu, amb domini del sol i temperatures ben altes, es podrien superar els 30ºC a migdia. No es preveuen canvis a curt o mig termini.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 24 i 27ºC, i les mínimes entre els 8 i 11ºC, amb vent fluix de mestral, humitat baixa a migdia i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,1ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,4ºC
T. Mínima:     8,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,6ºC
T. Mínima:     8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:     9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,1ºC
T. Mínima:   10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  24,8ºC
T. Mínima:   9,2ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   24,3ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada