diumenge, 22 de juny del 2014

Fotografies de la setmana (16 al 22 de juny de 2014)

Dilluns 16 de juny: el temps aquell dia va ser insegur, amb alguns núvols a la tarda i ruixats dispersos. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 17 de juny: la inestabilitat va augmentar de forma notable, amb tempestes de tarda irregulars i que van caure amb intensitat, localment amb pedregades importants. Imatge als plans de Conill:
Dimecres 18 de juny: aquell dia varem tenir una tarda amb alguns núvols no massa importants fins el vespre, que es va tapar més. Imatge a mitja tarda:
Dijous 19 de juny:el temps ja va ser més estable, encara amb alguns núvols no gaire importants i que ja no van portar precipitacions:
Divendres 20 de juny: dia de temps estable, amb sol i temperatures més altes, tant sols a la tarda hi va haver alguna tempesta aïllada al Pirineu:
Dissabte 21 de juny: l'estabilitat i el domini del sol van ser les tòniques del dia, amb alguns núvols mitjos poc importants durant el dia:
Diumenge 22 de juny: el dia ha començat amb sol i tant sols algun núvol prim i alguna estela de condensació d'avions, que provocaven aquest curiós efecte ombra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada