dimecres, 25 de juny del 2014

Dades 25 de juny de 2014

La jornada d'avui ha començat amb cels tapats i boires freqüents, que no obstant s'han desfet ràpidament tal i com és habitual en aquesta època. El matí ha tingut força núvols i pluges febles, i a migdia s'han obert clarianes, amb creixement de nuvolades a la tarda que han deixat petits ruixats, poc importants i de reduïda extensió. La propera nit serà fresca, amb intervals de núvols i alguna boira a primera hora, i demà el dia serà variable amb més sol al matí i algun ruixat de tarda, temperatures una mica més altes. Els propers dies tindrem temps més aviat tranquil i amb temperatures una mica més altes, que no obstant seran més baixes que les habituals per l'època.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 14ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,0ºC
T. Mínima:   12,7ºC
Precipitació: 2,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:    12,4ºC
Precipitació: 1,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació: 0,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:    12,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  26,5ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  25,4ºC
T. Mínima:   13,8ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,4ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:  boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada