divendres, 6 de juny del 2014

Dades 6 de juny de 2014

Avui hem tingut un dia que en general s'ha caracteritzat per l'estabilitat però amb molts núvols alts i mitjos, en particular a primera i a darrera hores del dia, i que de forma molt local  han arribat a donar algun feble ruixat sovint barrejat amb fang, ja que hi ha molta pols del desert a l'atmosfera. Aquest vespre es podria donar algun xàfec al Pirineu occidental, i de cara a demà seguiria el temps força estable, amb alguns núvols prims, temperatura més alta encara i cel amb calitja, situació similar a la que tindrem diumenge, amb ambient de ple estiu. Sembla que de cara a la setmana vinent no hi hauria massa canvis i continuaria l'ambient molt càlid.

Les temperatures han seguit pujant, i les màximes s'han mogut entre els 27 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 14ºC, amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,8ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,3ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,7ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació: 0,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   27,0ºC
T. Mínima:    11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,9ºC
T. Mínima:   10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,0ºC
T. Mínima:   13,8ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   27,2ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada