dilluns, 2 de juny del 2014

Dades 2 de juny de 2014

Avui hem tingut un dia molt estable i amb domini del sol, per bé que a la tarda hi ha hagut alguns núvols poc importants a zones de muntanya,i no hi ha hagut precipitacions per la nostra zona. Demà tindrem un dia similar, amb temps en conjunt estable, però amb alguns núvols de tarda i no es descarta algun xàfec de tarda al Pirineu, temperatures igual. Dimecres a la tarda augmenta una mica la possibilitat de tempestes, mentre que a partir de dijous ens començarà a afectar una massa d'aire càlid a tots els nivells, amb temperatures en augment i temps ben estable. Sembla que el proper cap de setmana ja tindríem temperatures clarament estiuenques.

Les màximes del dia d'avui s'han mogut entre els 20 i 28ªC,mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 10ºC, amb ventet fluix de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  21,8ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,9ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:     7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   20,4ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,7ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  23,2ºC
T. Mínima:   9,8ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,1ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada