dimecres, 11 de juny del 2014

Dades 11 de juny de 2014

Avui hem tingut un dia estable i amb clar domini del sol durant tot el matí i fins a mitja tarda, en que s'han començat a formar tempestes a la zona pirinenca on han donat ruixats localment forts, i les seves encluses han anat  viatjant cap al sud, tapant el cel al final de la tarda i el vespre amb núvols prims,però sense més conseqüències. La nit serà mig tapada i amb temperatures força altes, mentre que demà tindrem un dia semblant al d'avui,molt estable al matí i amb tempestes al Pirineu a la tarda, la calor continuarà moderada . Divendres augmenta més la inestabilitat, i de cara a dissabte les tempestes ens podrien afectar a la tarda, localment fortes i amb calamarsa. Al final del cap de setmana i a principis de la propera setmana les temperatures baixaran de forma evident.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 18ºC, un dia més amb inversió marcada a primera hora de la matinada. La humitat ha estat baixa, el vent fluix a moderat del sud-est, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,1ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,9ºC
T. Mínima:    15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,2ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   29,9ºC
T. Mínima:    15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  33,9ºC
T. Mínima:   12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   15,9ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,8ºC
T. Mínima:    17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada