dilluns, 30 de juny del 2014

Dades 30 de juny de 2014

Avui hem tingut un dia de temps totalment estable i amb domini clar del sol, tant sols amb algun nuvolet decoratiu i poc important durant el dia al nord i a l'est. La propera nit serà força fresca i demà a la matinada hi podria haver núvols baixos a l'est, que no obstant s'anirien desfent durant el matí. A la tarda augmentaran els núvols per ponent i hi haurà ruixats al Pirineu occidental. Entre dimecres i sobretot dijous la inestabilitat serà més marcada, amb tempestes freqüents que desapareixerien el cap de setmana, amb temperatura més alta però per ara sense perspectives de calors intenses.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 25 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 11ºC, amb vent fluix de mestral al matí i marinada a la tarda, baixa humitat i molt bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,0ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,7ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,6ºC
T. Mínima:     9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,3ºC
T. Mínima:   10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  27,5ºC
T. Mínima:    9,9ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   26,2ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada