dimecres, 4 de juny del 2014

Dades 4 de juny de 2014

Avui hem tingut un dia amb pocs núvols a primera hora, però a partir de mig matí han anat apareixent intervals de núvols alts i mitjos degut a l'acostament d'una cua de front feble, que com a molt pot portar alguns xàfecs de tarda a zones de muntanya del nord del país, i que no sembla que hagin d'arribar a la nostra zona. A la nit tot plegat anirà marxant, i de cara a demà el temps tornarà a ser estable, amb major domini del sol i temperatures semblants a les d'avui, fresques a la matinada i una mica altes a migdia. A partir de divendres, i sobretot durant el cap de setmana, ens afectarà una massa d'aire força càlida, amb calor de ple estiu i temperatures que s'enfilaran per sobre dels 30ºC de manera habitual. Ara com ara no es preveuen canvis.

Les temperatures han continuat en la línia ascendent dels darrers dies, i s'han donat màximes d'entre els 24 i 29ºC, i mínimes entre els 8 i 12ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora del matí. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat amb règim de marinades,

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,0ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   24,7ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,6ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,6ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  26,1ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,2ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada