divendres, 13 de juny del 2014

Dades 13 de juny de 2014

 Avui hem tingut un dia molt insegur, amb força sol al matí i cels més tapats a la tarda i algunes tempestes que, de nou i com va passar ahir han estat molt locals i puntualment han caigut amb força i molta irregularitat. De cara a la nit les precipitacions s'aniran aturant, i demà el dia començarà amb intervals de núvols i a poc a poc aniran desenvolupant-se tempestes sobretot a partir del migdia i la tarda, i que de nou podrien tornar a caure amb força, tot i que tornaran a ser molt irregulars, la temperatura serà una mica més baixa. Diumenge i a principis de la setmana el temps continuarà insegur i amb temperatures clarament més suaus que les d'ara.

Les màximes del dia han voltat els 30-35ºC, una mica més altes que ahir, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han mogut entre els 13 i 15ºC, amb vent fluix variable, bona visibilitat i humitat moderada.
.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,4ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,1ºC
T. Mínima:    15,0ºC
Precipitació: 0,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   31,1ºC
T. Mínima:    13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   29,7ºC
T. Mínima:    14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  34,8ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,6ºC
T. Mínima:   13,7ºC
Precipitació:0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,3ºC
T. Mínima:    13,6ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:trons llunyans, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada