diumenge, 6 de novembre del 2011

Dades 6 de novembre de 2011

Avui ha continuat el temps insegur, amb cels tapats sobretot al matí i amb pluges febles, i de cara a la tarda s'han començat a obrir clarianes i s'han aturat les precipitacions. Tot plegat es deu a que, malgrat que tinguem la depressió ben aprop, s'ha situat d'una manera tal que ens envia vents secs i, per tant, les pluges són poc importants. Per demà encara seguirà aquest temps, amb núvols, clarianes i alguns ruixats, i a partir de dimarts s'anirà estabilitzant. El temps més o menys estable continuarà fins el cap de setmana, quan podria haver un nou canvi de temps cap a diumenge i en dies posteriors, caldrà anar-ho seguint.

Les temperatures han estat una mica més altes que les d'ahir, sobretot màximes, amb valors entre els 12-15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7-10ºC, un cop més amb poca oscil·lació tèrmica. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat al matí del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,5ºC
T Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 1,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,5ºC
T Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 1,6 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada