dijous, 24 de novembre del 2011

Dades 24 de novembre de 2011

Avui el temps ha continuat ben estable, amb predomini del sol a tot el país i boires a l'interior que han estat persistents a la plana de Lleida, mentre que en d'altres punts de l'interior han estat matinals i s'han desfet abans de migdia. No es preveu canvis en el temps a curt ni a mig termini, tot i que potser d'aquí a una setmana hi hagi algun canvi de temps destacable, però cal esperar a veure com evoluciona la previsió. Per la nostra zona de moment es preveuen boires matinals que alguns dies podrien ser persistents.

Les temperatures han estat una mica més altes que ahir, degut a la major insol·lació, i més altes sobretot a l'est, on hi ha fet més sol durant el dia, mentre que a ponent les màximes han estat baixes, tret característic d'aquest tipus de situacions. També s'ha donat una certa inversió tèrmica. Les màximes han oscil·lat entre els 12-18ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han situat entre els 3-6ºC, amb mínimes més baixes als llocs fondos. El vent ha bufat fluix del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,2ºC
T Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada