divendres, 25 de novembre del 2011

Dades 25 de novembre de 2011

La situació meteorològica avui ha estat ben estable i dominada per un potent anticicló que ens ha afectat de ple a tot el sud d'Europa, la qual cosa ha provocat sol arreu del país i boires a l'interior,que a diferència d'ahir han estat persistents i extenses, amb temperatures fredes i molta humitat en aquesta zona mentre a la resta predominava el sol i les temperatures suaus de dia. Pels propers dies es preveu que continui el mateix tipus de temps, amb possibilitats de que la boira afecti la nostra zona, i fins i tot podria ser persistent. Potser d'aquí a una setmana hi hagi un canvi de temps, encara és massa aviat per fer pronòstics.

Les temperatures han seguit el mateix patró que ahir, amb màximes més altes com més cap a l'est i més fredes cap a ponent, on la boira ha estat més present. Els valors de temperatures màximes han oscil·lat entre els 6-17ºC aproximadament (com es pot veure, molta diferència entre una zona i altra, típic d'aquestes situacions), mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 2-5ºC arreu. El vent ha bufat fluix del nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada