dissabte, 26 de novembre del 2011

Dades 26 de novembre de 2011

Avui ha continuat el temps molt estable arreu del país, i és que seguim dominats per un anticicló força potent que provoca sol a tot el país i boires persistents a ponent. Avui aquestes boires han estat més extenses que ahir i han afectat de ple la nostra zona, essent persistents tot el dia amb un ambient fred i humit. Pels propers dies no es preveuen canvis destacables, tant sols petits moviments de l'anticicló que poden fer enretirar temporalment la boira, però la tònica general continuarà essent el temps ben estable, situació que apareix amb una certa freqüència al desembre. No es preveu cap canvi a curt ni mig termini.

Les temperatures avui han estat clarament més baixes que les d'ahir, particularment baixes als indrets afectats per boira, amb màximes en aquests indrets que no han superat els 4-5ºC, mentre que a la resta de zones han voltat els 9-11ºC. Les mínimes també han estat més baixes i els valors enregistrats han voltat els 0-4ºC. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,3ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada