dilluns, 28 de novembre del 2011

Dades 28 de novembre de 2011

Un dia més, i tal com passa a vegades en aquesta època, ens continua afectant un anticicló potent que provoca sol a la major part del país, amb alguns intervals de núvols baixos a l'est del país, i boires persistents a bona part de l'interior, que avui han estat molt més extenses i duradores que les d'ahir. No es preveuen canvis fins cap a dijous o divendres, en que el pas d'un front fred podria portar alguns ruixats poc importants i una major ventilació, amb desaparició temporal de les boires de l'interior.

Les temperatures avui han estat un cop més molt contrastades depenent de si hi havia boira o no: mentre que a les zones afectades per boira les màximes han voltat els 4-5ºC, a les zones amb sol les temperatures s'han enfilat cap als 12-15ºC de màxima, amb mínimes similars als dies enrera o una mica més baixes i amb valors entre els 0-3ºC. El vent ha bufat fluix del nord-oest.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,3ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada