diumenge, 27 de novembre del 2011

Dades 27 de novembre de 2011

Continua la mateixa situació, dominada per un potent anticicló que provoca temps molt estable arreu del país. Tot i això, degut a l'entrada d'una petita massa d'aire humida des de l'est ha provocat que la boira que ahir va ser present tot el dia avui s'hagi enretirat i tant sols hagi afectat l'oest de la Segarra, tot i que a la tarda ha tornat a avançar una mica cap a l'est. Pels propers dies continuarà l'estabilitat i el sol i boires, les quals es mouran més o menys en funció de quin sigui el vent dominant. És possible que al llarg de la setmana vinent es tornin a estendre cap a l'est, a finals de setmana podria entrar un front amb vent del nord i una posterior baixada de temperatures.

Pel que fa a les temperatures enregistrades, aquestes han estat clarament més altes que les d'ahir degut a la insolació que ha estat important arreu, i tant sols s'han mantingut baixes cap a l'oest de la Segarra, on la boira ha estat present tot el dia. Les màximes han donat valors compresos entre els 10-16ºC i les mínimes s'han mogut entre els 0-4ºC. El vent ha bufat fluix de l'est.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada