dimarts, 29 de novembre del 2011

Dades 29 de novembre de 2011

La situació meteorològica ha continuat dominada per l'anticicló potent que, situat a l'Atlàntic, ens afecta de ple. Un dia més ha predominat el sol sobretot a zones altes, mentre que al litoral hi ha hagut força intervals de núvols fins i tot amb algun petit ruixat, i la boira ha continuat present a les planes de l'interior, avui una mica menys extensa que ahir, però tot i això persistent a ponent, on un dia més l'ambient ha continuat fred i humit. Per demà i dijous el temps serà similar, amb temps estable i boira que pot ser present de nou a la zona, i divendres ens passarà un front atlàntic que ennuvolarà el cel, donarà algunes precipitacions, poc importants, i farà marxar les boires. Possiblement la setmana vinent torni a entrar amb força l'anticicló i tornin les boires, que ja podrien començar a ser gebradores.

Les temperatures avui han pujat sensiblement respecte a les d'ahir degut a la major insolació, i han donat valors compresos entre els 9-10ºC a ponent i els 17-18 a l'est, mentre que les mínimes han baixat més i ja hi ha hagut algunes glaçades a llocs fondos, amb valors entre els -1ºC i 4ºC, essent els valors més alts a les zones més elevades, amb una clara inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada