dissabte, 5 de novembre del 2011

Dades 5 de novembre de 2011

La situació avui ha continuat dominada per una depressió situada al Mediterrani, amb la diferència respecte a ahir que avui ens ha enviat vents més secs, amb la qual cosa s'han aturat gairebé del tot les precipitacions, malgrat que el cel ha estat tapat i amb boira bona part del dia. Per demà es preveu que s'aprofundeixi norablement la depressió mediterrània, amb la qual cosa les possibilitats de noves precipitacions augmenten, malgrat que no sembla que hagin de ser tant importants com dies enrere. El que sí que pot ser destacable demà serà el vent a nombrosos indrets, sobretot prop del litoral on podria bufar amb molta força.

Les temperatures han estat fresques, amb màximes lleugerament inferiors a les d'ahir i situades entre els 10-15ºC i mínimes situades entre els 7-11ºC, i com ahir, amb poca oscil·lació tèrmica degut a la nuvolositat molt abundant que hem tingut tot el dia. El vent, per la seva banda, ha bufat fluix amb alguns cops moderats entre ponent i mestral (oest - nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 5,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 9,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,5ºC
T Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 1,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 1,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada