dimecres, 16 de novembre del 2011

Dades 16 de novembre de 2011

La situació meteorològica d'avui ha vingut dominada per la proximitat de la pertorbació que ens va creuar durant el dia d'avui i que ha donat cels bastant ennuvolats i amb alguns ruixats irregulars, que en general no han estat massa importants, i que s'han presentat de forma dispersa arreu del país. Per demà el temps serà una mica més estable, amb boires matinals freqüents, intervals de núvols i algun ruixat ja molt poc important, si és que arriba a caure. Una nova pertorbació arribarà de cara al cap de setmana però encara no està clar de quina manera ens afectarà, caldrà esperar a demà o demà passat.

Les temperatures, tot i que han pujat una mica respecte a ahir, han continuat molt uniformes i amb molt poca oscil·lació tèrmica (diferència entre les màximes i les mínimes), fet característic dels dies ennuvolats. Pel que fa a les màximes, aquestes s'han situat amb valors entre els 10-15ºC i les mínimes entre els 7-10ºC. El vent ha bufat fluix tot el dia del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 5,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,7ºC
T Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 0,5 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 1,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 2,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 9,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 2,7 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada