dissabte, 9 de desembre del 2017

Dades 9 de desembre de 2017

Durant el matí hem tingut majoritàriament domini del sol, tot i algunes boires molt puntuals a primera hora, i bandes de núvols alts que han anat augmentant de cara a la tarda. Aquests núvols acompanyen a una pertorbació que ens començarà a afectar directament a partir de demà a la nit, amb pluges que aniran entrant de ponent a llevant. Demà tindrem un dia molt més ennuvolat que no pas avui i durant el dia començarà a ploure pel Pirineu occidental, estenent-se les pluges de cara al vespre i la nit. En conjunt i fora del Pirineu les pluges no seran importants, i demà tindrem temperatures més suaus, ja que ens arriba una nova massa d'aire més temperada. La nit de diumenge a dilluns i dilluns al matí tindrem pluges arreu, febles a moderades excepte al Pirineu on poden ser més abundants, i dilluns de cara a la tarda el vent gira a mestral, fort,les precipitacions s'aturaran i la temperatura anirà baixant. Dimarts i dimecres tornarem a tenir fred de ple hivern.

Les màximes del dia d'avui han anat entre els 6 i 11ºC, i les mínimes entre els 1 i -6ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   6,6ºC
T. Mínima:   -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   6,0ºC
T. Mínima:   -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    7,8ºC
T. Mínima:    -4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       6,0ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:      -3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:       0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      7,2ºC
T. Mínima:      -6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,2ºC
T. Mínima:      -5,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        6,4ºC
T. Mínima:        -1,5ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada