divendres, 1 de desembre del 2017

Dades 1 de desembre de 2017

El dia ha començat amb núvols que han anat augmentant al llarg del matí, i que corresponien a un front fred que ha escombrat el país de nord a sud, amb nevades més significatives al Pirineu però que de forma puntual han caigut en d'altres llocs, normalment amb molt poca intensitat. De cara a la tarda el front s'ha anat allunyant, i el cel s'ha aclarit quedant les precipitacions restringides a dins del mar. La propera nit serà serena, amb vent de mestral fluix i amb temperatures que baixaran en picat, amb valors que es situaran a l'interior per sota els -5ºC, i demà dominarà el sol, amb vent de mestral que bufarà amb cops moderats. Demà les temperatures màximes seran molt baixes, en alguns llocs poc passaran dels 0ºC, i de nou la nit de dissabte a diumenge tindrem glaçades fortes i generals. La tendència indica temps estable, amb temperatures màximes que a poc a poc aniran oujant, mentre que les mínimes es mantindran molt fredes durant uns quants dies.

Les màximes del dia han anat entre els 3 i 7ºC, i les mínimes entre els 0 i -6ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   4,9ºC
T. Mínima:   -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   4,0ºC
T. Mínima:   -6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    6,7ºC
T. Mínima:    -4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       2,9ºC
T. Mínima:       -0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      7,4ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      5,4ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      5,3ºC
T. Mínima:      -4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      6,4ºC
T. Mínima:      -6,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        4,2ºC
T. Mínima:        -0,3ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada