dimecres, 6 de desembre del 2017

Dades 6 de desembre de 2017

El dia ha tornat a estar dominat per un temps anticiclònic, amb domini del sol arreu de forma general i amb alguns bancs de boira que avui tant sols s'han presentat a ponent, mentre que a la resta del país pràcticament no s'ha vist ni un núvol. De moment tot continua igual i la propera nit tornarà a ser freda, potser menys que les anteriors però encara amb nombroses glaçades a primera hora,i  obretot en llocs baixos. Demà al llarg del dia apareixeran bandes de núvols degut a l'acostament d'un front que ens afectarà més divendres. Demà les temperatures serna una mica més altes de dia. Divendres tindrem força núvols., alguns ruixats al Pirineu, poca cosa en general, vent entre ponent i mestral que bufarà més fort i temperatures suaus. De cara a dissabte el front ja haurà marxat i el vent girarà a mestral, amb força més fred.

Les màximes d'avui han anat entre els 7 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -8ºC, amb vent molt fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

Sense dades

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,2ºC
T. Mínima:   -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:    -4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       7,1ºC
T. Mínima:        0,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:      -5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      7,5ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      7,9ºC
T. Mínima:      -7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:      -7,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        7,6ºC
T. Mínima:        -1,4ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada