dimarts, 5 de desembre del 2017

Dades 5 de desembre de 2017

Avui hem tingut un dia plenament anticiclònic, amb boires matinals que han afectat a diversos punts de l'interior, i que un cop s'han desfet han deixat pas a un dia completament assolellat arreu i en que pràcticament no s'ha vist ni un sol núvol. De moment res no canvia i la propera nit serà serena, amb noves boires que es formaran en punts de l'interior i amb temperatures fredes i glaçades sobretot a punts enclotats per efecte de la inversió tèrmica, que tornarà a ser marcada. Demà dominarà el sol amb algunes boires fins a mig matí o migdia a tot estirar, i amb temperatures màximes semblants o una mica més altes. De cara a dijous seguirem amb temps estable però amb més núvols, ja que s'aproximarà un front. Aquest front ens arriba divendres amb cels tapats, algun ruixat al Pirineu i temperatures més baixes i amb vent de mestral, Dissabte i diumenge tindríem dies més aviat freds i ventosos, amb temps variable.

Les màximes d'avui han anat entre els 5 i 11ºC, i les mínimes entre el 0 i -7ºC, amb humitat moderada, visibilitat dolenta i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)
Sense dades

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   8,4ºC
T. Mínima:   -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,5ºC
T. Mínima:    -5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       5,5ºC
T. Mínima:       -0,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      6,8ºC
T. Mínima:      -0,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      6,3ºC
T. Mínima:      -5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      7,6ºC
T. Mínima:      -6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        6,4ºC
T. Mínima:        -1,0ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  boira, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada