diumenge, 30 d’octubre del 2011

Dades 30 d'octubre de 2011

Avui el temps ja ha estat plenament estable a tot el país, i ha dominat el sol o bé els bancs de boira i núvols baixos a l'interior, que en alguns casos han persistit fins en entrada la tarda, amb un ambient calmat i humit típic de la tardor. Per demà es preveu que domini el temps tranquil, amb sol i boires matinals, mentre que a partir de dimarts començarien a apropar-se fronts atlàntics amb augment dels núvols i pluges generals en dies posteriors, que podrien ser importants, caldrà anar-ho seguint.

Les temperatures han estat suaus pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 14-18ºC i mínimes situades entre els 10-12ºC almenys pel que fa a les estacions de les que es disposa dades. El vent ha bufat de serè (nord-oest) tota la jornada, si bé ha bufat amb poca força.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): com en la jornada d'ahir no es disposa de les dades d'algunes de les estacions automàtiques.

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades
La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades
Cervera (Segarra)

Sense dades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada